Картопля по-селянськи, виходить смачніша, ніж в ресторані. Нарешті я знайшла цей рецепт. Її можна готувати і на звичайну вечерю, і не соромно гостям подавати – дуже смачна і апетитна
Нещодавно побачила дуже простий, але чудовий рецепт картоплі по-селянськи, спробувала – виходить смачніше, ніж в ресторані. Ну дуже смачна і апетитна.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні
Така картопелька дуже виручає. Її можна готувати і на звичайну вечерю, і не соромно гостям подавати.
Необхідні інгредієнти:
- Картопля – 1 кг.
- Сіль – 1 ч л. (Половину для варіння, половину до запікання).
- Олія – 3 ст. л.
- Часник (сушений) – 1 ч. л.
- Паприка (солодка) – 1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування:
Добре миємо гарно нашу картоплю, щоб не було болота. Розрізаємо повздовж на 4-6 шматочків.
Проварюємо 5-10 хвилин (в залежності від сорту) в підсоленій воді. Зціджуємо, висипаємо в миску.
Окремо розмішуємо сіль, часник, паприку та олію і цю кашку виливаємо до картоплі. Все гарно перемішуємо.
Викладаємо на деко на пергамент в один шар. Запікаємо в розігрітій духовці до 230° на конвекції 20-25 хвилин.
Далі можна ще посипати різаною зеленню за бажанням. І смакуємо,смакуємо.
Рецепт – Люба Качмар.
Фото – Люба Качмар.
Смачного вам!