Найсмачніша заготовка на зиму: помідори по-корейськи

Пропонуємо вам рецепт приготування помідорів по – корейськи.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Складові:

  • сіль – 40 г;
  • перець горошком – 20 горошин;
  • масло рослинне – 0,5 л;
  • морковь – 500 г;
  • цибуля – 500 г;
  • перець солодкий – 1,5 кг;
  • помідори – 1,5 кг;
  • цукор – 80 г;
  • уксус 9% – 250 мл.

Процес приготування

Всі овочі порізати:

  1. помідори півкільцями;
  2. цибулю кільцями;
  3. перець солодкий – смужками;
  4. моркву нашаткувати (по-корейськи).

Викласти всі овочі в чашку, додати оцет, цукор, сіль і масло. Акуратно перемішати.

Розкласти салат в літрові банки, додавши по 4 горошини перцю в кожну банку.

Стерилізувати банки 1 годину. Загорнути стерилізованими кришками.

Перевернути банки догори дном, укутати до охолодження.