Найсмачніша заготовка на зиму: помідори по-корейськи
Пропонуємо вам рецепт приготування помідорів по – корейськи.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Складові:
- сіль – 40 г;
- перець горошком – 20 горошин;
- масло рослинне – 0,5 л;
- морковь – 500 г;
- цибуля – 500 г;
- перець солодкий – 1,5 кг;
- помідори – 1,5 кг;
- цукор – 80 г;
- уксус 9% – 250 мл.
Процес приготування
Всі овочі порізати:
- помідори півкільцями;
- цибулю кільцями;
- перець солодкий – смужками;
- моркву нашаткувати (по-корейськи).
Викласти всі овочі в чашку, додати оцет, цукор, сіль і масло. Акуратно перемішати.
Розкласти салат в літрові банки, додавши по 4 горошини перцю в кожну банку.
Стерилізувати банки 1 годину. Загорнути стерилізованими кришками.
Перевернути банки догори дном, укутати до охолодження.