Смачна закуска з кабачків. Так смачно, що словами не передати!
Нещодавно на роботі я обідала з колегою, і вона мені запропонувала спробувати закуску з кабачків, аромат якої стояв на весь офіс. Я відразу ж попросила рецепт і тепер готую для своєї сім’ї. Смак неможливо описати словами! Закуска стала моїм фаворитом!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Проста в приготуванні і всі продукти звичайнісінькі і доступні. Рецепт став для мене справжньою знахідкою, так як все вже набридло, у тут щось новеньке і смачненьке з набридлих кабачків. Мені дуже подобаються рецепти, на які не потрібно витрачати півдня, а смак у страви все одно прекрасний.
Продукти, які необхідні:
- Два кабачка невеликого розміру;
- Два помідори середнього розміру;
- Одна морквина;
- Один пучок петрушки, кропу;
- 50 г вершкового масла;
- 3-4 зубці часнику;
- Солодка паприка / чорний перець / базилік / сіль на ваш смак.
Переходимо до процесу приготування
Спочатку підготовляю всі овочі. Кабачки мию, шкірку не зрізаю, розрізаю на дві половини, потім на скибочки і в підсумку ріжу у вигляді соломки.
З морквини зрізаю шкірку і тру її за допомогою спеціальної терки для моркви по-корейськи.
Шкірку з помідорів знімаю і ріжу їх на кубики. Зелень дрібненько січу.
Ставлю сковорідку на вогонь, нагріваю, кладу шматок вершкового масла (підійде і олія соняшникова), відправляю два зубці часнику розрізані навпіл і помідори.
Після того, як помідори дадуть сік, закидаю морквину і тушу кілька хвилин під закритою кришкою. Додаю до смаку всі спеції і сіль. Перемішую.
Тепер кладу кабачки, ще раз мішаю і закриваю кришкою. Тушу на вогні невеликої потужності під закритою кришкою 7-10 хвилин.
Ще раз трохи солю, перчу і кладу часник, що залишився, тільки порізаний дрібненько, всипаю посічену зелень і перемішую.
Вимикаю вогонь і приступаю до дегустації. Така закуска буде смачною, як гарячою, так і холодною.
Відразу готую побільше, адже минулого разу вона з’їлась за один раз. Смачно, швидко і просто!