Оригінально і дуже смачно: човники з баклажанів
Хочемо поділитися з вами рецепт приготування оригінальної страви, човники з баклажанів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Інгредієнти:
- куряче філе – 500 г;
- баклажан – 3 шт;
- помідор – 2 шт;
- базилік – 5 г;
- часник – 7 г;
- сир нежирний – 100 г;
- сіль, перець – за смаком.
Приготування
Баклажани розріжте навпіл, акуратно вийміть серединку і дрібно наріжте. Все посипте сіллю, щоб пішла гіркота, і залиште на 30 хвилин.
Баклажани човники промийте обсушіть, змастіть маслом і поставте їх в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Поки баклажани запікаються, приготуйте начинку. Помідори очистіть від шкірки, наріжте кубиками і додайте до них дрібно нарізаний базилік. Відваріть куряче філе і наріжте його також кубиками. М’якоть баклажанів злегка відіжміть і обсмажте в олії до рум’яного кольору. Додайте курку, помідори і зелень. Посоліть і поперчіть. Викладіть в баклажанні човники начинку, посипте тертим сиром і запікайте в духовці ще 10 хвилин.
Смачного!