Оригінально і дуже смачно: човники з баклажанів

Хочемо поділитися з вами рецепт приготування оригінальної страви, човники з баклажанів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г;
  • баклажан – 3 шт;
  • помідор – 2 шт;
  • базилік – 5 г;
  • часник – 7 г;
  • сир нежирний – 100 г;
  • сіль, перець – за смаком.

Приготування

Баклажани розріжте навпіл, акуратно вийміть серединку і дрібно наріжте. Все посипте сіллю, щоб пішла гіркота, і залиште на 30 хвилин.

Баклажани човники промийте обсушіть, змастіть маслом і поставте їх в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Поки баклажани запікаються, приготуйте начинку. Помідори очистіть від шкірки, наріжте кубиками і додайте до них дрібно нарізаний базилік. Відваріть куряче філе і наріжте його також кубиками. М’якоть баклажанів злегка відіжміть і обсмажте в олії до рум’яного кольору. Додайте курку, помідори і зелень. Посоліть і поперчіть. Викладіть в баклажанні човники начинку, посипте тертим сиром і запікайте в духовці ще 10 хвилин.

Смачного!