Мариновані помідорки половинками в літрових баночках на зиму. Смачніших помідор ніколи не куштувала. А рецепт мені дала дуже хороша господиня

Ці помідорки виходять дуже смачними, вони кисленькі, пікантні, солодкуваті і гострі. Підійдуть для будь-якого застілля, ми їх з’їдаємо дуже швидко.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Складові (виходить 3 літрові баночки):

  • 2 кг помідорів;
  • 1 головка часнику;
  • 3 солодкі перці і один гострий;
  • пару гілочок кінзи;
  • 1 літр води;
  • 3 ст. ложки цукру;
  • 1 ст. ложка солі;
  • 2 ст. ложки оцту.

Приготування:

Спочатку потрібно розрізати помідорки навпіл.

Два види перцю, порізані на шматки, очищений часник і подрібнену зелень складіть в чашу блендера і перетворіть в однорідну суміш.

Отриманий соус розкладіть порівну по баночки.

Покладіть зверху соусу щільненько помідори до самого верху банок.

Потім у воду всипте цукор, сіль і закип’ятіть. Киплячим розсолом залийте помідорчики.

Потім накрийте баночки кришками і помістіть в каструлю, на дно якої постеліть рушник.

Налийте теплої водички і помістіть на вогонь. Після закипання, простерилизуйте помідори протягом 10 хвилин.

Смачного!

Не вдається скопіювати.