Рідні будуть в захваті та задоволені: запечена картопля в кефірі
Ось вам рецепт смачної картоплі, який має бути у записничку у кожної газдиньки.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Віддана
Інгредієнти:
- – кефір – 500 мл.
- – картопля – 1 кг.
- – часник – 4 зубчика
- – цибуля – 1 шт.
- – сир – 200 г.
- – приправи для картоплі та сіль
Приготування:
– Почистіть цибулю, поріжте та потушіть в рослинній олії.
– Картоплю наріжте кружечками, дадайте спеції і помістіть у форму для запікання. Зверху викладіть смажену цибулю та 100 г тертого твердого сиру. Все залийте кефіром.
– Духовку розігрійте до 180 градусів та поставте кортоплю щоб запікалася на пів години. Потім зверху посипте сиром, також можете додати зелень (за бажанням) та запікайте ще 15-20 хвилин.
Смачного!