Грудку готую тепер тільки за цим рецептом. Надзвичайно соковитий смак
Про такий цікавий спосіб приготування курячої грудки мені розповіла колега по роботі. Вона часто готує собі на обід цю страву. Я, звичайно, знаю багато рецептів приготування курячих грудок, але цей рецепт мені сподобався найбільше – смачно і корисно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Рецепт дуже простий у приготуванні і підходить для будь-якої частини курки. Страва завжди виходить ніжною і соковитою, навіть якщо використовувати курячу грудку.
Які продукти Вам знадобляться:
- Три курячих грудки
- 200 грам кефіру
- Улюблені спеції, наприклад, каррі, часник, базилік, зіра, цибуля, коріандр, сіль і перець. Я виділила ті спеції, які буду використовувати сьогодні.
Покроковий рецепт
Курячі грудки добре вимиємо, підсушимо паперовими серветками і натремо спеціями.
У відповідний за розмірами посуд вливаємо кефір і опускаємо в нього курячі грудки. Кефір повинен їх повністю покрити. За бажанням додаємо цибулю і часник і залишаємо на 30 хвилин, накривши кришкою.
Також грудки можна залишити маринуватися на 12-16 годин, якщо перекласти їх в холодильник.
Готуються грудки в духовці, разом з кефіром, від 40 хвилин до однієї години, при температурному режимі 160-200 градусів.
Блюдо виходить неймовірно смачною, відмінна альтернатива магазинній ковбасі. А для тих, хто дотримується правильного харчування – незамінний продукт. Також, це відмінний варіант для обіду в офісі або перекусу в дорозі. Її можна подавати з овочами або з улюбленим гарніром.