Печериці по-корейськи. Детальний рецепт приготування

Печериці по-корейськи – готуйте швидко та смачно!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Інгредієнти

  • печериці – 1 кг.
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • болгарський перець – 2 шт.
  • кінза зелена – 1 невеликий пучок
  • кріп – 1 невеликий пучок
  • часник – 6 зубчиків
  • сіль – 1 -2 ч.л. для води і 1 ч.л. в маринад
  • цукор – 3 ч.л.
  • коріандр мелений смажений – 1 ч.л.
  • паприка – 1 ч.л.
  • чорний перець
  • гострий перець червоний
  • олія соняшникова – 7-8 ст.л.
  • оцтова есенція 70% – 2-3 ч.л.

Покроковий рецепт приготування

У трилітрову каструлю наберіть воду, помістіть каструлю на плиту.

Увімкніть середній вогонь, підсоліть, почекайте, поки закипить.

В кип’яток положіть гриби. Варимо гриби після закипання 5 хвилин.

Варені гриби викладаємо в друшляк і залишаємо до повного охолодження.

Нарізаємо цибулю півкільцями і обсмажуємо до золотистого кольору на соняшниковій олії.

Перець нарізаємо тонкою соломкою.

У ємність для маринування відправляємо гриби, нарізаний болгарський перець.

Продавити через чеснокодавку зубчики часнику (можна натерти на дрібній терці).

Додаємо обсмажену цибулю і спеції: чорний мелений перець, червоний мелений перець, паприку, коріандр.

Додаємо 2 чайні ложки оцтової есенції і перемішуємо. Пробуємо на кислоту.

При необхідності додаємо ще кислоти або спецій за смаком і перемішуємо.

Залишаємо маринуватися на 2-3 години.

Гриби печериці по-корейськи готові!

Смачного!