Дуже смачний суп з консервованої скумбрії
У моїй родині люблять рибні супчики, і цей не виняток. Його дуже легко приготувати і піде мінімальна кількість часу. Такий смачний і ситний обід обов’язково оцінять і ваші рідні. Супчик поживний, корисний і має насичений рибний аромат і смак. Рекомендую всім спробувати цю рибну смакоту на обід.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні інгредієнти
- 245 гр консервованої скумбрії
- 2 картоплі
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 морква
- 1 столова ложка рису
- півтора літра води
- сіль за смаком
- орегано за смаком
- базилік за смаком
- 1 лавровий лист
Покроковий процес приготування:
В першу чергу всі овочі потрібно очистити і промити.
Потім невеликими кубиками нарізати картоплю.
Моркву ріжемо тонкими маленькими шматочками.
Ріпчасту цибулю нарізаємо досить дрібно.
Ставимо на вогонь каструлю з водою і доводимо до кипіння.
Після закінчення потрібного часу відправляємо сюди підготовлені овочі і варимо їх 5 хвилин.
Потім потрібно до прозорої води промити рис і перекласти його до решти інгредієнтів. Продовжуємо процес варіння ще 10 хвилин.
Після чого дістаємо скумбрію з баночки і розділяємо на більш дрібні шматочки.
Після закінчення потрібного часу перекладаємо її в каструлю. Додаємо рідину з банки, орегано, базилік і лавровий лист.
Продовжуємо варити суп ще 5 хвилин. Після чого знімаємо з вогню і накриваємо кришкою. У такому вигляді залишаємо настоюватися ще 10 хвилин.
Після закінчення потрібного часу супчик готовий. Подаємо його з дрібно нарізаною зеленню.