Закуска мішечки з ковбаси “Сюрприз”. Вона ще стане розвагою для ваших гостей
Святкові закуски можуть бути не тільки смачними і яскравими, а й ще розважальними. Гості в вашому домі, їх хочеться не тільки смачно нагодувати, а й розвеселити, щоб вони це свято запам’ятали на довгі роки. Сьогодні буде дуже проста в приготуванні і яскрава закуска мешочки з ковбаси Сюрприз. Вона виглядає святково і красиво, гості навіть і не здогадуються з чого вона приготовлена. А сюрприз якраз і криється всередині.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Точні пропорції не даю, кількість порцій залежить від кількості гостей і ваших уподобань. Для приготування купую тонко нарізану ковбасу діаметром 8,5-9 см., Можна використовувати і трохи більший діаметр.
На кружечки ковбаси викладаємо по 0,5 ч. ложки сиру. У мене вершковий сир, який можна замінити на сир Бринза або Фета.
Ця закуска Сюрприз. З цієї страви робимо розвагу для гостей. Придумуємо свого роду гадання, що чекає вас в наступному або новому році (якщо подаємо закуску на Новий рік) або до кожного доданому продукту придумуємо смішні завдання. Наприклад, Новий рік: шматочок мандарина – це до подорожі, волоський горіх – до прибутку, чорнослив – до додатку в сім’ї, маслини – до підвищення на роботі і т.д. Можна придумати багато позитивного і смішного.
Я додала на ковбасу шматочки чорносливу, маслин, волоського горіха, мандарина, солоного огірка і копченого сиру Чечіль. З ковбаси будемо формувати мішечки. Щоб їх красиво зафіксувати, будемо використовувати сир Чечіль. Я купила Чечіль спагетті асорті (копчений, васабі і з аджикою). Сподобався м’ятний колір сиру з васабі.
Два шматочка сиру розділяємо на тонкі смужки.
Ковбасу з начинкою збираємо так, щоб зверху вийшли хвилі, і зав’язуємо смужками сиру. Виходить ось така краса.
Готову закуску з ковбаси і сиру перекладаємо на тарілку або сервірувальну дошку, додаємо збоку по листку салату і відразу подаємо на стіл. Закуска виходить смачною, цікавою і дуже красивою.