Новий салат «Привіт з Одеси» без майонезу

Простий і оригінальний салат з червоної квасолі, копченого курячого м’яса, печериць і волоських горіхів. Страва не заправляється майонезом, але виходить дуже смачно і без цього соусу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • копчене куряче м’ясо – 250 г;
  • квасоля червона – 1 банка;
  • цибуля й морква – по 2 шт;
  • печериці – 350 г;
  • горіхи волоські – 50 г;
  • зелень, сік лимона, приправи, сіль, соняшникова олія.

Процес приготування салату «Привіт з Одеси»

Гриби очищаємо, промиваємо.

Воду доводимо до кипіння, знімаємо з плити і кидаємо гриби. Накриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин. Один раз перемішуємо.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на соняшниковій олії.

Коли трохи обсмажиться, додаємо моркву, терту на грубій терці. Обсмажуємо до готовності і остуджуємо.

Гриби зливаємо і ріжемо шматочками.

Змішуємо цибулю та моркву з грибами, квасолею, шматочками копченого м’яса, нарізаною зеленню.

Салат не заправляємо нічим – у ньому досить олії від цибулі з морквою. Тільки додаємо сік лимона за смаком і різні спеції.

Перемішуємо і подаємо до столу до різних гарнірів і закусок.