Торт з печива і бананів
Смачний десерт до чаю можна отримати без будь-яких турбот. Найпростіший рецепт тортика без випічки порадує вас відмінним смаком, цілком гідним зовнішнім виглядом і абсолютною доступністю!
Про це пише Мій Світ, з матеріалами Скарбничка рецептів
Інгредієнти:
- Печиво – 500 грам (цукрове)
- Сметана – 500 грам (20-25% жирності)
- Цукор – 1 стакан (можна взяти менше)
- Ванільний цукор – 10 грам
- Банани – 4-5 штук
Як приготувати “Торт з печива і бананів”
Продукти для торта повинні бути відмінної якості. Холодну сметану ложкою перемішайте з цукром і ванільним цукром, дайте постояти в холодильнику без кришки, потім збийте в пишну масу.
На зручну тарілку або кондитерську дошку викладіть шар печива. Покрийте його шаром збитої сметани. Банан очистіть і наріжте тонкими кружечками. На один шар торта йде приблизно один середній банан.
Викладіть шар бананових кружечків поверх сметанного крему. Накрийте зверху наступним шаром печива.
Чергуйте шари печива і бананів, поки не закінчаться продукти, щедро змащуючи кожен шар печива сметаною. В кінці лопаткою підберіть з боків сметану і промажте стики торта гарненько. Приберіть торт в холодильник мінімум на 5 годин. Найкраще на ніч – чим довше він постоїть, тим соковитіше і ніжніше буде.
Перед подачею вийміть торт з холодильника і прикрасьте тертим шоколадом, нарізаними горіхами, цукерками або ще чим-небудь на ваш смак. Подавайте охолодженим – так торт буквально тане в роті!