Кабачкові пиріжки з фаршем, простий рецепт

Ось Вам рецепт смачних пиріжків які Ви зможете приготувати вдома.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Віддана

Інгрідієнти:

  • кабачок – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • будь-які спеції з смаком
  • мука – 2-3 ст.л.
  • цибуля

Начинка:

  • – фарш телячий
  • – цибуля
  • – спеції за смаком

Приготування:

Кабачок натерти на терці, та цибулю. Додаємо яйце та перемішуємо, поступово додаємо муку, консистенція має бути як на оладі. Для начинки жаримо фарш з цибулею та спеціями. Тісто жаримо на сковороді та додаємо трішки олії, щоб не було жирне. На маленькою вогні жарити під кришкою, потім викладаємо фарш та складаємо пополам, прижимаємо края та ще жаримо 2-3 хвилини. Смачного!