Рецепт голубців з пекінської капусти з особливою начинкою
Пропонуємо Вам рецепт смачних голубців.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Віддана
Інгредієнти:
- – куряче філе – 500 гр.
- – пекінська капуста – 10 листочків
- – шампіньйони (свіжі) – 150 гр.
- – помідори – 1-2 шт.
- – сир – 2-3 ст. л.
- – сіль, перець (за смаком)
- – зелень кропу
Для заливки:
- – часник – 1-2 зуб.
- – томатна паста – 2 ст. л.
- – сіль
- – вода
Приготування:
– через м’ясорубку з найбільшими ґратами пропустіть куряче філе.
– сюди додайте нарізані кубиками свіжі гриби та помідори.
– туди ж викладіть сир, дрібно порізаний кріп, посоліть, поперчіть та добре усе перемішайте.
– з пекінської капусти відріжте нижню частину, викладіть листки у кастрюлю і залийте окропом. Накрийте кришкою і залишіть на 3-4 хвилини.
– потім зріжте з листя товсті прожилки. Начинку викладіть на кожен листок і загорніть конвертиком.
– готові голубці викладіть у форму.
– для заливки, додайте у томатну пасту часник, сіль та воду. Усе перемішайте та залийте голубці.
– форму накрийте фольгою. Духовку розігрійте до 180 градусів та готуйте наші голубці 40-45 хвилин.
Смачного!