Рецепт голубців з пекінської капусти з особливою начинкою

Пропонуємо Вам рецепт смачних голубців.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Віддана

Інгредієнти:

  • – куряче філе – 500 гр.
  • – пекінська капуста – 10 листочків
  • – шампіньйони (свіжі) – 150 гр.
  • – помідори – 1-2 шт.
  • – сир – 2-3 ст. л.
  • – сіль, перець (за смаком)
  • – зелень кропу

Для заливки:

  • – часник – 1-2 зуб.
  • – томатна паста – 2 ст. л.
  • – сіль
  • – вода

Приготування:

– через м’ясорубку з найбільшими ґратами пропустіть куряче філе.

– сюди додайте нарізані кубиками свіжі гриби та помідори.

– туди ж викладіть сир, дрібно порізаний кріп, посоліть, поперчіть та добре усе перемішайте.

– з пекінської капусти відріжте нижню частину, викладіть листки у кастрюлю і залийте окропом. Накрийте кришкою і залишіть на 3-4 хвилини.

– потім зріжте з листя товсті прожилки. Начинку викладіть на кожен листок і загорніть конвертиком.

– готові голубці викладіть у форму.

– для заливки, додайте у томатну пасту часник, сіль та воду. Усе перемішайте та залийте голубці.

– форму накрийте фольгою. Духовку розігрійте до 180 градусів та готуйте наші голубці 40-45 хвилин.

Смачного!

Не вдається скопіювати.