Оладки із яблук і манки за цим рецептом виходять дуже ніжні, м’які і ароматні

Хочемо поділитися з вами рецептом приготування оладок із яблук і манки. Оладки за цим рецептом виходять дуже м’які і смачні. Рекомендуємо приготувати всім.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Для приготування знадобиться:

  • яблокі – 3-4 шт. середнього розміру;
  • яйця – 2 шт;
  • манка – 4 ст.л., (скільки яблук стільки і ложок манки).

Процес приготуання

Яблука помити, очистити від шкірки (але не обов’язково) і натерти на дрібній тертці.

Надіслати яблука в чашу блендера, додати яйця.

Додати манку і збити, але не довго, просто, щоб змішати всі продукти.

Дати суміші настоятися 20-30 хвилин. Це дуже важливий момент, за цей час манка розбухає і не буде відчуватися крупинок, суміш стане дуже ніжною і повітряною консистенції.

Розігріти антипригарну сковорідку трохи змастити маслом, можна використовувати кокосове, можна і вершкове, але не соняшникове, воно переб’є весь смак. І викласти ложкою наші яблука.

Обсмажувати по кілька хвилин з кожного боку. За сковорідки не розтікаються, добре перевертати і не пристають.

Смачного!

Не вдається скопіювати.