Торт “Зимова казка” – дуже смачний і ніжний
Торт “Зимова казка” просто тане в роті, неймовірно смачний і красивий, ідеально впишиться в святкове меню. Смачного!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Необхідні продукти:
- Яйця – 6 шт
- Цукор – 6 ст. ложок
- Борошно – 6 ст. ложок
- Сіль – дрібка
- Ваніль – на смак
- Розпушувач – 1 чайна ложка
Просочення:
- Молоко – 200 мл
- Цукрова пудра – 3-4 ст. ложки
Крем:
- Вершки 33% – 500 мл
- Цукрова пудра – 150 гр
- Маскарпоне – 250 гр
- Вишня – 400 гр
- Журавлина – 300 гр + цукрова пудра 150 гр
Форма 24-25 см.
Покроковий процес приготування:
Духовку розігріти на 180 градусів.
1. З’єднати збиті яйця, цукор, ваніль. Збити.
2. В отриману масу додати розпушувач. Поетапно додавати 6 ложок борошна (з гіркою) добре перемішуючи.
3. Спекти бісквіт. Діаметр форми 24-25 см.
Я випікаю в мультиварці на режимі “Бісквіт”.
4. Просочення: з’єднати молоко і цукрову пудру, перемішати.
5. Крем: з’єднати холодні вершки (33%) і цукрову пудру. Добре збити.
Додати москарпоне (будь-який крем-сир), збити.
6. Остиглий бісквіт розрізати на 3-4 коржа.
Дно тарілки для торта змастити кремом.
Всі коржі просочити теплим просоченням.
Нижній корж змастити кремом. Викласти вишню.
Аналогічно – другий корж. Третій корж затягнути тільки кремом. Торт відправити в холодильник на ніч або на 4 – 6 годин.
6. Перед подачею змішати журавлину і цукрову пудру. Прикрасити торт. Присипати цукровою пудрою і торт готовий! Смачного!