Категорії
Політика

Сало в духовці, смачніше м’яса – покроковий рецепт

Хочу запропонувати вам цікавий рецепт сала, запеченого у фользі. Сало виходить надзвичайно смачним, шалено ароматним, м’яким, з хрусткою шкіркою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Необхідні продукти:

  • Підчеревина – 1,5 кг (черевна частина)
  • Часник – 1 головка
  • Лавровий лист мелений – 1/4 чайної ложки
  • Сіль – 1,5 чайні ложки
  • Суміш перців – 1,5 чайні ложки
  • Вода – 3 чайні ложки

Покроковий процес приготування:

Духовку розігріти на 200 градусів.

1. З’єднати спеції, видавлений часник (за смаком), 3 ч.л. води.

Сало в духовці, смачніше м'яса - покроковий рецепт

2. У підчеревині зробити проколи з боків і зверху. Отриманою сумішшю заповнити проколи і потім натерти всю підчеревину з усіх боків. Промаринувати від години до доби.

Сало в духовці, смачніше м'яса - покроковий рецепт

3. Підчеревину загорнути у фольгу, відправити в дека, запікати протягом години, півтори.

Сало в духовці, смачніше м'яса - покроковий рецепт

Ось, яка ароматна смакота у нас вийшла. Смачного!

Сало в духовці, смачніше м'яса - покроковий рецепт