Як приготувати королівський сирник – перевірений рецепт
Пропонуємо приготувати дуже смачний та ніжний сирник. Приготувати його можна доволі просто та швидко. А пригощати ним своїх друзів та рідних можна вже тоді, як він охолоне.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Складові для тіста:
- 300 гр. масла;
- 3 склянки борошна;
- 2 ч. л. розпушувача;
- 2 ст. л. какао;
- 3 курячих жовтки;
- 2 ст. л. ванільного цукру;
- 1 склянка цукру.
Складові для сирної суміші:
- 200 гр. масла;
- 1 кілограм сиру;
- 4 яєчних жовтки;
- 7 яєчних білків;
- 2 пачки ванільного пудингу;
- 2 склянки цукру.
- за смаком додаються сухофрукти.
Як приготувати королівський сирник
Приготування тіста:
- До борошна додається какао та розпушувач. Суміш потрібно просіяти. Потім покласти ванільний цукор та цукор. Вимісити.
- Масло нарізати кубиками, які додаються до суміші. Подрібнити її ножем, щоб утворилася дрібна крихта.
- Потім покласти жовтки. Замішується тісто.
- Тісто слід розрізати на 2 половини. Перша з них загортається харчовою плівкою. Помістити у морозильну камеру, щоб тісто затверділо.
- Іншу половину слід розгорнути. Потім тісто розміщується у формі (22х33), яку попередньо потрібно застелити пергаментним папером. Готувати при 180 градусах 15 хвилин.
Як готувати сирну суміш:
- Сир подрібнюється за допомогою м’ясорубки. Виконати цю процедуру декілька раз.
- До масла додається ванільний цукор та цукор. Суміш збивається, поки не утвориться біла пухка маса. Потім по одній штуці кладуться жовтки. При цьому процес збивання не припиняється.
- Далі слід додати сир по 1 ложці. Після кожної ложки слід ретельно збивати суміш. Покласти пудинги та збити суміш.
Приготування сирника:
- В окремому посуді збиваються білки, поки не з’явиться стійка піна. Білки акуратно додати до сирної суміші за допомогою лопатки.
- Сирна маса кладеться на корж.
- З морозильної камери витягнути тісто. Натерти його зверху сирної суміші за допомогою грубої тертки.
- Випікати приблизно 60 хв. при 180 градусах. Потім його потрібно залишити в духовці, щоб він охолов.
За бажанням кладуться сухофрукти у сирну масу.
Приємного апетиту!