Як приготувати королівський сирник – перевірений рецепт

Пропонуємо приготувати дуже смачний та ніжний сирник. Приготувати його можна доволі просто та швидко. А пригощати ним своїх друзів та рідних можна вже тоді, як він охолоне.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Складові для тіста:

  • 300 гр. масла;
  • 3 склянки борошна;
  • 2 ч. л. розпушувача;
  • 2 ст. л. какао;
  • 3 курячих жовтки;
  • 2 ст. л. ванільного цукру;
  • 1 склянка цукру.

Складові для сирної суміші:

  • 200 гр. масла;
  • 1 кілограм сиру;
  • 4 яєчних жовтки;
  • 7 яєчних білків;
  • 2 пачки ванільного пудингу;
  • 2 склянки цукру.

Також знадобиться:

  • за смаком додаються сухофрукти.

Як приготувати королівський сирник

Приготування тіста:

  1. До борошна додається какао та розпушувач. Суміш потрібно просіяти. Потім покласти ванільний цукор та цукор. Вимісити.
  2. Масло нарізати кубиками, які додаються до суміші. Подрібнити її ножем, щоб утворилася дрібна крихта.
  3. Потім покласти жовтки. Замішується тісто.
  4. Тісто слід розрізати на 2 половини. Перша з них загортається харчовою плівкою. Помістити у морозильну камеру, щоб тісто затверділо.
  5. Іншу половину слід розгорнути. Потім тісто розміщується у формі (22х33), яку попередньо потрібно застелити пергаментним папером. Готувати при 180 градусах 15 хвилин.

Як готувати сирну суміш:

  1. Сир подрібнюється за допомогою м’ясорубки. Виконати цю процедуру декілька раз.
  2. До масла додається ванільний цукор та цукор. Суміш збивається, поки не утвориться біла пухка маса. Потім по одній штуці кладуться жовтки. При цьому процес збивання не припиняється.
  3. Далі слід додати сир по 1 ложці. Після кожної ложки слід ретельно збивати суміш. Покласти пудинги та збити суміш.

Приготування сирника:

  1. В окремому посуді збиваються білки, поки не з’явиться стійка піна. Білки акуратно додати до сирної суміші за допомогою лопатки.
  2. Сирна маса кладеться на корж.
  3. З морозильної камери витягнути тісто. Натерти його зверху сирної суміші за допомогою грубої тертки.
  4. Випікати приблизно 60 хв. при 180 градусах. Потім його потрібно залишити в духовці, щоб він охолов.

За бажанням кладуться сухофрукти у сирну масу.

Приємного апетиту!

Не вдається скопіювати.