Особливий рецепт приготування соковитої смаженої печінки

Пропонуємо приготувати ароматну та соковиту печінку, яка смажиться на цибулі.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Інгредієнти:

  • 0,5 кг курячої печінки;
  • 2 цибулини;
  • 5 ст. л. борошна;
  • соняшникова олія;
  • сіль.

Як приготувати:

Цибуля чиститься та нарізується кільцями.

Смажити цибулю на олії, ввімкнувши повільний вогонь.

Печінка миється, чиститься та ріжеться невеликими шматками.

В борошно додається сіль.

Печінку потрібно повністю обваляти у борошні. Потім покласти її на пательню на цибулю. Перемішувати не потрібно.

Смажити печінку протягом 1 хвилини на середньому вогні, перевертаючи шматки. Цибулю при цьому не перевертається.

Смажити печінку, поки не перестане виділятися кров.

Печінка перемішується з цибулею та через 20 секунд знімається з вогню.

Смачного!