Ситна страва “М’ясо під шубою”
Дуже проста, але смачна страва, яка заощадить Вам час на приготуванні кількох страв для вечері.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- свинина – 1 кг;
- цибуля – 3 шт;
- помідори – 3 шт;
- картопля – 4 шт;
- сир твердий, 200-250 г;
- часник – 5 зубчиків;
- зелень, сіль і перець, спеції до м’яса за смаком;
- майонез.
М’ясо промиваємо і просушуємо, ріжемо невеликими шматочками і маринуємо сіллю, перцем і вашими улюбленими спеціями до м’ясних страв.
Картоплю натираємо на грубій терці, помідори і цибулю ріжемо кружальцями, сир тремо на тертці. Помідорні кружечки змащуємо майонезом.
Часник пропускаємо через прес, зелень дрібно січемо.
Деко змащуємо рослинною олією, викладаємо спочатку м’ясо, на нього кільця цибулі, картоплю і помідорні кружечки.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і запікаємо страву 45 хвилин, потім за 5 хвилин до кінця, виймаємо, посипаємо тертим сиром і часником і запікаємо.
При подачі посипаємо нарізаною зеленню.
За бажанням, ви можете також додати шар печериць для багатшого смаку, болгарський перець. Дуже смачно виходить з цвітною капустою, яку кладуть під м’ясо.