Беру одне яйце, 2 склянки борошна, вершкове масло, і готую дуже смачне яблучне печиво
Коли немає грошей, я завжди готую домашню випічку сама. Так, натрапила на печиво з яблуками, яке готується з дуже простих продуктів. Зараз я вам розповім як це робити, впевнена, що ви оціните гідно цей рецепт!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Інгредієнти:
- вершкове масло – 100 гр .;
- цукор – 7 ст.л .;
- яйце – 1 шт .;
- борошно – 2 грановані склянки;
- сіль – 0,5 ч.л.
- розпушувач – 1 ч.л.
- яблука – 3 шт. середнього розміру
Покроковий процес приготування печива
1. Беремо три середні за розміром яблука, очищаємо їх від шкірки і нарізаємо на дрібні кубики.
2. Вершкове масло розм’якшуємо і всипаємо до нього цукор і сіль. Перемішуємо.
3. Додаємо яйце і перемішуємо.
4. Частинами додаємо борошно і розпушувач.
5. За підсумком у вас повинно вийти м’яке, яке не липне до рук тісто.
6. Яблука додаємо в тісто і мокрими руками формуємо невеликі кульки.
7. Викладаємо кульки на деко, застелене пергаментним папером.
8. Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів! Смачного!