Беру одне яйце, 2 склянки борошна, вершкове масло, і готую дуже смачне яблучне печиво

Коли немає грошей, я завжди готую домашню випічку сама. Так, натрапила на печиво з яблуками, яке готується з дуже простих продуктів. Зараз я вам розповім як це робити, впевнена, що ви оціните гідно цей рецепт!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Інгредієнти:

  • вершкове масло – 100 гр .;
  • цукор – 7 ст.л .;
  • яйце – 1 шт .;
  • борошно – 2 грановані склянки;
  • сіль – 0,5 ч.л.
  • розпушувач – 1 ч.л.
  • яблука – 3 шт. середнього розміру

Покроковий процес приготування печива

1. Беремо три середні за розміром яблука, очищаємо їх від шкірки і нарізаємо на дрібні кубики.

2. Вершкове масло розм’якшуємо і всипаємо до нього цукор і сіль. Перемішуємо.

3. Додаємо яйце і перемішуємо.

4. Частинами додаємо борошно і розпушувач.

5. За підсумком у вас повинно вийти м’яке, яке не липне до рук тісто.

Беру одне яйце, 2 склянки борошна, вершкове масло, і готую дуже смачне яблучне печиво

6. Яблука додаємо в тісто і мокрими руками формуємо невеликі кульки.

7. Викладаємо кульки на деко, застелене пергаментним папером.

8. Випікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів! Смачного!