Новий і неймовірно смачний варіант святкового салату з оселедцем
Коли оселедець “під шубою” вже набрид, і хочеться чогось легшого, то варіант такого салату припаде, як не можна до речі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Інгредієнти:
- оселедець слабосолоний -1 шт .;
- горошок – 1 банка .;
- цибуля – 1 шт .;
- корейська морква – 200 г;
- кріп і зелена цибуля – за смаком;
- олія соняшникова – 2 ст.л .;
- оцет яблучний 6% – 2 ст.л .;
- сіль, перець, гострий перець – за смаком;
- гірчиця в зернах – 1 ч.л.
Покрокове приготування:
Оселедець очистіть від шкірки і кісток, промийте та висушіть паперовим рушником або серветкою.
Наріжте рибу на порційні шматочки.
Візьміть побільше зеленої цибулі і кропу. Подрібніть.
Ріпчасту цибулю наріжте півкільцями.
У глибокій ємності змішайте подрібнену зелень, моркву і півкільця ріпчастої цибулі. Додайте гірчицю, сіль, перець, оцет і олію.
У ємність до овочів викладіть рибу і горошок. Змішайте всі інгредієнти.
Відправте страву в холодильник на годину, і 2-3 рази перемішайте, щоб смак розподілився рівномірно.
Подавайте страву до столу. Смачного!