Рецепт швидкого приготування печінки з цибулею, яка виходить соковитою та ніжною
Пропонуємо приготувати чудову страву, яка добре підійде для вечері. Приготувати печінку з цибулею можна за 3 хвилини. Її можна вживати з будь-яким гарніром.
Про це пише МІй Світ, за матеріалами Школа Життя
Інгредієнти:
- 0,5 кг курячої печінки;
- 2 ріпчастих цибулі;
- 5 ст. л. пшеничного борошна;
- рослинна олія;
- морська сіль.
Як приготувати:
Цибуля чиститься, миється та нарізується кільцями.
На пательню потрібно налити олії, покласти цибулю та поставити на вогонь.
Печінка чиститься, миється та ріжеться на шматки товщиною 1 см.
Борошно змішується в тарілці з сіллю.
Печінку потрібно обваляти в борошні та покласти на цибулю.
Смажити печінку на середньому вогні на протязі 1 хвилини, після чого її слід перевернути, не чіпаючи при цьому цибулю. Завдяки цьому печінка буде соковитою та без горілої скоринки.
Коли кров більше не буде виділятися, печінку необхідно перемішувати з цибулею протягом 30 секунд, після чого зняти з вогню. Смачного!