Рецепт швидкого приготування печінки з цибулею, яка виходить соковитою та ніжною

Пропонуємо приготувати чудову страву, яка добре підійде для вечері. Приготувати печінку з цибулею можна за 3 хвилини. Її можна вживати з будь-яким гарніром.

Про це пише МІй Світ, за матеріалами Школа Життя

Інгредієнти:

  • 0,5 кг курячої печінки;
  • 2 ріпчастих цибулі;
  • 5 ст. л. пшеничного борошна;
  • рослинна олія;
  • морська сіль.

Як приготувати:

Цибуля чиститься, миється та нарізується кільцями.

На пательню потрібно налити олії, покласти цибулю та поставити на вогонь.

Печінка чиститься, миється та ріжеться на шматки товщиною 1 см.

Борошно змішується в тарілці з сіллю.

Печінку потрібно обваляти в борошні та покласти на цибулю.

Смажити печінку на середньому вогні на протязі 1 хвилини, після чого її слід перевернути, не чіпаючи при цьому цибулю. Завдяки цьому печінка буде соковитою та без горілої скоринки.

Коли кров більше не буде виділятися, печінку необхідно перемішувати з цибулею протягом 30 секунд, після чого зняти з вогню. Смачного!