Ловіть рецепт дуже класного заварного тіста для пельменів і вареників

Тісто виходить еластичним і дуже зручним для ліплення вареників і пельменів.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Інгредієнти:

  • 3 ст. борошна
  • 1 яйце
  • 4 ст.л. соняшникової олії
  • 0,5 ч.л. солі
  • 1 ст. кип’ятку

Яйця трохи збити з сіллю і соняшниковою олією, влити в просіяне борошно. Потім додати склянку кип’ятку, вимішати дерев’яною лопаткою.

Викласти на стіл і обминути тісто протягом 5-7 хвилин. Дати тісту відпочити хвилин 10 і приступити до ліплення. Смачного!

Не вдається скопіювати.