Як приготувати ніжний та соковитий хек з використанням маринаду. Простий рецепт

Багатьом людям подобається смак хеку. Страви з цієї риби виходять доволі соковитими та ніжними. А неймовірний смак хека з маринадом вас зачарує.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Інгредієнти:

  • 3 розморожених хеків;
  • 2 ст. л. панірувальних сухарів;
  • 2 ч. л. лимонного соку;
  • 2 ч. л. домашнього майонезу;
  • 6 ч. л. домашньої сметани;
  • 1 ч. л. гірчиці;
  • 0,5 ч. л. перцю;
  • 0,5 ч. л. солі.

Як приготувати:

1. Рибу потрібно почистити та нарізати.

2. До риби слід додати перець та сіль, після чого перемішати.

3. Майонез, сік лимону, гірчицю та сметану потрібно змішати між собою.

4. Додати до риби приготовлений соус та залишити на годину для маринування.

5. На деко з пергаментом розкладаються шматочки риби, які зверху притрушуються панірувальними сухарями.

6. Випікати рибу слід при температурі 180 градусів на протязі 25 хвилин. Смачного!