Подруга поділилася рецептом цукерок: тепер ці ласощі на моєму столі кожен день
Цукерки виходять ніжними, більше схожими на мармелад.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Що нам буде потрібно:
- апельсиновий сік – 120 мл .;
- кукурудзяний крохмаль – 70 гр. (1 ст. л. – для обсипання);
- вода – 150 мл .;
- цукор – 150 гр .;
- лимонний сік – 3 ст. л .;
- цукрова пудра – 3 ст. л.
Візьмемося за приготування:
У каструлю наливаємо воду, додаємо крохмаль, апельсиновий сік і цукор. НЕ перестаємо помішувати, варимо на самому маленькому вогні.
Як тільки суміш закипіла і загусла додаємо лимонний сік. Перемішаємо і переллємо солодку суміш у форму, яку вибрали заздалегідь.
Тепер збризніть поверхню майбутніх цукерок водою і залишимо постояти і охолонути приблизно на 20 хвилин.
Змішаємо цукрову пудру з крохмалем. Наріжемо остиглу суміш на квадратики або будь-яку іншу форму яка подобається вам або дітям. І останній етап – обсипем цукерки сумішшю з цукрової пудри і крохмалю.
Цукерки готові, запрошуйте ласунів за стіл. Приємного чаювання!