Подруга поділилася рецептом цукерок: тепер ці ласощі на моєму столі кожен день

Цукерки виходять ніжними, більше схожими на мармелад.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Що нам буде потрібно:

  • апельсиновий сік – 120 мл .;
  • кукурудзяний крохмаль – 70 гр. (1 ст. л. – для обсипання);
  • вода – 150 мл .;
  • цукор – 150 гр .;
  • лимонний сік – 3 ст. л .;
  • цукрова пудра – 3 ст. л.

Візьмемося за приготування:

У каструлю наливаємо воду, додаємо крохмаль, апельсиновий сік і цукор. НЕ перестаємо помішувати, варимо на самому маленькому вогні.

Подруга поділилася рецептом цукерок: тепер ці ласощі на моєму столі кожен день

Як тільки суміш закипіла і загусла додаємо лимонний сік. Перемішаємо і переллємо солодку суміш у форму, яку вибрали заздалегідь.

Подруга поділилася рецептом цукерок: тепер ці ласощі на моєму столі кожен день

Тепер збризніть поверхню майбутніх цукерок водою і залишимо постояти і охолонути приблизно на 20 хвилин.

Змішаємо цукрову пудру з крохмалем. Наріжемо остиглу суміш на квадратики або будь-яку іншу форму яка подобається вам або дітям. І останній етап – обсипем цукерки сумішшю з цукрової пудри і крохмалю.

Цукерки готові, запрошуйте ласунів за стіл. Приємного чаювання!