Сирне печиво (ідеальний рецепт). Листкове, хрустке, тане в роті
Самі сирні рогалики, які завжди виходять ідеально. Листкове тісто просто тане в роті, печиво виходить вологим і м’яким. За бажанням, можна ще й придумати начинку або використовувати мак.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- сир, 400 г;
- масло вершкове, 200 г;
- борошно, 300 г;
- цукор, 150 г;
- ванілін за смаком.
Процес приготування печива
Розтоплюємо вершкове масло і виливаємо його в сир.
Насипаємо сіль дрібку, ванілін, перемішуємо до повної однорідності або перебиваємо занурювальним блендером, щоб отримати ніжну масу.
Всипаємо просіяне борошно (більшу частину) з розпушувачем і вимішуємо тісто, періодично підсипаючи борошно.
Маса повинна м’якою.
Ділимо тісто на дві частини, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.
Деко застеляємо пергаментом.
Розкачуємо тісто в пласт і вирізаємо кружечки склянкою або філіжанкою.
Обсипаємо кожен цукром і звертаємо конус – вдвічі. Потім ще раз, викладаємо на деко.
Запікаємо при 210 градусах близько 15 хвилин.
Коли будете згортати конуси, можна між шарами покласти начинку або шматочки сухофруктів, часточки яблук.