Сирне печиво (ідеальний рецепт). Листкове, хрустке, тане в роті

Самі сирні рогалики, які завжди виходять ідеально. Листкове тісто просто тане в роті, печиво виходить вологим і м’яким. За бажанням, можна ще й придумати начинку або використовувати мак.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сир, 400 г;
  • масло вершкове, 200 г;
  • борошно, 300 г;
  • цукор, 150 г;
  • ванілін за смаком.

Процес приготування печива

Розтоплюємо вершкове масло і виливаємо його в сир.

Насипаємо сіль дрібку, ванілін, перемішуємо до повної однорідності або перебиваємо занурювальним блендером, щоб отримати ніжну масу.

Всипаємо просіяне борошно (більшу частину) з розпушувачем і вимішуємо тісто, періодично підсипаючи борошно.

Маса повинна м’якою.

Ділимо тісто на дві частини, накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Деко застеляємо пергаментом.

Розкачуємо тісто в пласт і вирізаємо кружечки склянкою або філіжанкою.

Обсипаємо кожен цукром і звертаємо конус – вдвічі. Потім ще раз, викладаємо на деко.

Запікаємо при 210 градусах близько 15 хвилин.

Коли будете згортати конуси, можна між шарами покласти начинку або шматочки сухофруктів, часточки яблук.