Фінський салат з оселедцем і буряком «Россол»
Салат виходить з усім знайомим смаком вінегрету і шуби, але є в ньому щось оригінальне, що робить його більш смачним, ніж класичні страви. Дуже раджу спробувати його зробити.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- буряк відварений, 250 г;
- оселедець, 250 г;
- картопля відварна, 300 г;
- яйця, 4 шт;
- морква відварна, 150 г;
- цибуля звичайна або червона, 80 г;
- огірки солоні, 150 г;
- яблука зелені, 200 г;
- сіль, перець, майонез.
Як приготувати салат «Россол»
Буряк, яйця, огірки, моркву і картоплю ріжемо кубиком. Цибулю дрібно ріжемо.
Яблуко не очищаємо від шкірки, нарізаємо невеликими шматочками.
Оселедець очищаємо від усього зайвого і також нарізаємо невеликим кубиком.
Перемішуємо всі продукти, заправляємо за смаком майонезом і пробуємо: якщо необхідно, досолюємо.
Для свіжості, додайте в салат нарізану зелену цибулю і за смаком зелень.
Салат можна не наполягати, а відразу подавати до столу. Дуже добре поєднується з картопляними гарнірами і холодними закусками.