Салат без майонезу «Мілена»
Салат виглядає приголомшливо свіжим. Він ніжний, легкий і повітряний. Це саме той салат, якого не вистачає у вашому святковому меню. У ньому немає майонезу, він з соковитий і неймовірно апетитний.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти
- 500 грам брокколі
- 250 грам помідорів «Черрі»
- 200 грам сиру “фета”
- 20 грам кедрових горішків
Для заправки
- 7 столових ложок рослинної олії
- 4 столові ложки яблучного оцту
- 2 зубчики часнику
- 1 чайна ложка гірчиці
- пів чайної ложки цукру
- пів чайної ложки солі
Починаємо готувати салат «Мілена»
Брокколі розбираємо на суцвіття, а потім нарізаємо на більш дрібні шматочки. Підготовлену капусту перекладаємо в миску.
У горнятко наливаємо рослинну олію, додаємо оцет, сіль і цукор, туди ж кладемо гірчицю і перемішуємо. Потім додаємо часник, пропущений через прес і перемішуємо.
Готовим соусом поливаємо брокколі і добре перемішуємо. Накриваємо його кришкою і відправляємо в холодильник на 7-8 годин.
Помідори «Черрі» нарізаємо половинками, сир «Фета» нарізаємо кубиком.
До брокколі додаємо помідори, перемішуємо і кладемо сир. Все знову акуратно перемішуємо.
Готовий салат перекладаємо в миску, присипаємо кедровими горішками і подаємо до столу.