Швидке яблучне печиво: м’яке, ніжне і тане в роті

Печиво готується просто, виходить багато і ви можете не переживати про те, що діти залишаться голодними.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 1 – 2 склянки;
  • яблука, 1 – 2 шт;
  • цукор, 0,5 склянки;
  • яйце, 1 шт;
  • масло вершкове, 50 г;
  • ванільний цукор і кориця на смак;
  • сіль дрібка;
  • розпушувач, 1 ч.л.

Процес приготування

Розм’якшуємо вершкове масло при кімнатній температурі і збиваємо з сіллю і цукром до пишності.

Додаємо яйце і збиваємо до повної однорідності і легкості.

Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, всипаємо в масу, додаємо корицю і ванілін, вимішуємо.

Яблуко ріжемо дрібними шматочками, змішуємо з тістом.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо ложкою тісто у вигляді печеньок.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 15 хвилин до золотистого відтінку.

За смаком посипаємо пудрою.

Порада: за смаком в печиво додайте горішки або родзинки. Також яблука ви можете замінити твердими сортами груші.