Ніжне жарке з свинини в горщиках: ділюся своїм улюбленим рецептом

Сьогодні хочу показати вам як я готую жарке з свинини з картоплею своїм улюбленим способом в глиняних горщиках. М’ясо приготоване таким способом завжди виходить дуже ніжним, неймовірно соковитим і смачним, а картопля просто тане в роті.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти на 3 горщика:

  • М’ясо свинина – 300 гр.
  • Картопля – 5 шт.
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт.
  • Часник – 3 зубчики.
  • Печериці – 3 шт.
  • Соняшникова олія – 50 мл.
  • Сіль – 1 чайна ложка.
  • Паприка – 1/2 чайної ложки.
  • Приправа для м’яса – 1 чайна ложка.
  • Приправа для картоплі – 1 чайна ложка.
  • Курячий бульйон – 200 мл.
  • Сметана – 3 ст ложки.

Покроковий процес приготування:

М’ясо свинини нарізаємо маленькими шматочками і перекладаємо в глибоку ємність. Додаємо картоплю порізану середніми кубиками і дрібно порізану цибулю.

Додаємо подрібнений часник, шампіньйони нарізані великими пластинами, олію, чайну ложку солі, половину чайної ложки паприки і по чайній ложці приправи для м’яса і приправи для картоплі.

Все ретельно перемішуємо, даємо постояти 30-40 хвилин і розкладаємо по горщикам, додаємо в кожен горщик по 70 мл курячого бульйону і по одній ложці сметани.

Горщики накриваємо кришками і відправляємо в розігріту духовку на 70 хвилин при температурі 200 градусів. Потім горщики дістаємо і подаємо до столу.

Спробуйте приготувати, сподіваюся вам сподобається.