Простий рецепт неймовірно смачного м’яса. Здивуйте гостей на свято! (відео)

Страва вийде дуже смачною і ароматною. У базовий рецепт можна додати ріпчасту цибулю. Тим, хто не любить сирну скоринку, а воліє м’який розплавлений сир, порада: посипати м’ясо сиром не відразу, а за 5-10 хвилин до готовності.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Свинину в рецепті можна сміливо замінити на яловичину, курку або індичку.

При заміні виду м’яса не забудьте відкоригувати час приготування.

Інгредієнти:

  • 1 кг свинини
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 2 ст. л. сметани
  • 2 ст. л. майонезу
  • 1 ст. л. французької гірчиці або 1\2 ч. л. звичайної гірчиці
  • 2 зубчики часнику
  • 150 гр сиру
  • сіль, перець

Приготування:

М’ясо нарізати великими плоскими шматками товщиною 1 см, поперчити і промазати томатною пастою.

Прибрати в холодильник на 8 годин.

Посолити і викласти на деко, застелене пергаментом або змащене маслом.

Змішати майонез, сметану, гірчицю і подрібнений часник.

Рівномірно нанести суміш на кожен шматок м’яса і посипати тертим сиром.

Запікати 30 – 40 хвилин при температурі 180°С.