Рецепт кращих в світі рогаликів. Прості в приготуванні, але дуже смачні!
Смачні рогалики відмінно підходять для чаювання в колі сім’ї! Ніжні, м’які і дуже пишні рогалики припадуть до душі всім без винятку! Дуже просто готуються!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Знадобляться такі продукти:
- Два курячих яйця;
- Одна упаковка вершкового масла;
- Половина склянки цукру;
- Три склянки борошна;
- 10 г сухих дріжджів;
- Густе варення або джем.
Готуємо самі пишні рогалики
Борошно просійте і всипте в неї дріжджі. Перемішайте. Туди ж натріть масло і розітріть руками в крихту.
Яйця збийте окремо разом з цукром до пухкої маси, яку потім влийте в борошняну.
Вимісіть тісто, яке повинно вийти м’яким. Дайте йому 10-15 хвилин відпочити.
Тісто розкачайте в круглий коржик. Змастіть його варенням (джемом), відступивши від країв. Розріжте корж на трикутники і загорніть кожен в рогалик.
Перекладіть рогалики на деко, яке перед цим присипте борошном.
Помістіть приблизно на 20 хвилин в духовку. Готуємо при 180°.