Рецепт кращих в світі рогаликів. Прості в приготуванні, але дуже смачні!

Смачні рогалики відмінно підходять для чаювання в колі сім’ї! Ніжні, м’які і дуже пишні рогалики припадуть до душі всім без винятку! Дуже просто готуються!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Знадобляться такі продукти:

  • Два курячих яйця;
  • Одна упаковка вершкового масла;
  • Половина склянки цукру;
  • Три склянки борошна;
  • 10 г сухих дріжджів;
  • Густе варення або джем.

Готуємо самі пишні рогалики

Борошно просійте і всипте в неї дріжджі. Перемішайте. Туди ж натріть масло і розітріть руками в крихту.

Яйця збийте окремо разом з цукром до пухкої маси, яку потім влийте в борошняну.

Вимісіть тісто, яке повинно вийти м’яким. Дайте йому 10-15 хвилин відпочити.

Тісто розкачайте в круглий коржик. Змастіть його варенням (джемом), відступивши від країв. Розріжте корж на трикутники і загорніть кожен в рогалик.

Перекладіть рогалики на деко, яке перед цим присипте борошном.

Помістіть приблизно на 20 хвилин в духовку. Готуємо при 180°.