М’ясо в духовці: гаряча страва у вдалому маринаді
Сьогодні я розповім вам рецепт соковитого, ніжного м’яса в дуже вдалому маринаді. Якщо ви ще не придумали чим пригощати гостей, тоді беріть на замітку цей рецепт.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам знадобиться:
- М’якоть свинини (курка, баранина, яловичина) – 800 г
- Цибуля ріпчаста – 4-5 шт
- Оцет – 30 мл
- Майонез – 50 г
- Сіль
- Чорний мелений перець
Як приготувати м’ясо в духовці
М’ясо нарізати на невеликі шматочки.
Цибулю нарізати півкільцями, чим її більше тим краще.
Цибулю додати до м’яса і заправити все оцтом і майонезом, приправити чорним меленим перцем і посолити за смаком.
Тепер перемішуємо м’ясо з цибулею, добре стискаючи, щоб цибуля пустила сік, краще довірити цю справу чоловікові.
Потім добре все утрамбувати і залишити маринуватися, найкраще на ніч.
Кожен шматочок очищаємо від цибулі і нанизуємо на шампури.
Прибираємо м’ясо в духовку і запікаємо при 180С приблизно 40 хвилин.
Шашлик готовий і можна подавати. М’ясо вийшло ніжне! І дуже-дуже смачне!
Дуже рекомендую!