М’ясо в духовці: гаряча страва у вдалому маринаді

Сьогодні я розповім вам рецепт соковитого, ніжного м’яса в дуже вдалому маринаді. Якщо ви ще не придумали чим пригощати гостей, тоді беріть на замітку цей рецепт.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам знадобиться:

  • М’якоть свинини (курка, баранина, яловичина) – 800 г
  • Цибуля ріпчаста – 4-5 шт
  • Оцет – 30 мл
  • Майонез – 50 г
  • Сіль
  • Чорний мелений перець

Як приготувати м’ясо в духовці

М’ясо нарізати на невеликі шматочки.

Цибулю нарізати півкільцями, чим її більше тим краще.

Цибулю додати до м’яса і заправити все оцтом і майонезом, приправити чорним меленим перцем і посолити за смаком.

Тепер перемішуємо м’ясо з цибулею, добре стискаючи, щоб цибуля пустила сік, краще довірити цю справу чоловікові.

Потім добре все утрамбувати і залишити маринуватися, найкраще на ніч.

Кожен шматочок очищаємо від цибулі і нанизуємо на шампури.

Прибираємо м’ясо в духовку і запікаємо при 180С приблизно 40 хвилин.

Шашлик готовий і можна подавати. М’ясо вийшло ніжне! І дуже-дуже смачне!

Дуже рекомендую!