Це дуже смачно. Готуйте цей приголомшливий рецепт без духовки. І чому я раніше так не готувала
Молочно – цитрусовий десерт не тільки виходить дуже смачним і ароматним, а й красивим. Тому я готую його навіть на свята і подаю дітям на дні народження. Апельсини ви можете замінити і іншими фруктами.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- апельсини чищені, 3 шт;
- йогурт, 800 г;
- молоко, 200 мл;
- агар-агар, 12 г і 15 г.
Процес приготування
Очищаємо апельсини від шкірки і білої частини, ріжемо шматочками і подрібнюємо за допомогою блендера.
Сік змішуємо з агар-агаром і нагріваємо до кипіння. Варимо 2 хвилини.
Молоко змішуємо з агаром, варимо після закипання 3 хвилини.
Знімаємо каструлю з молоком з плити і вливаємо йогурт, перемішуючи.
Коли апельсинова маса охолола до кімнатної температури, беремо форму і частинами виливаємо апельсин і молочну суміш.
Виходить мармуровий десерт, який накриваємо кришкою і відправляємо в холодильник застигати. Найкраще, залишити на ніч.
Я ще робила з персиком і молоком і йогуртом – вийшло дуже смачно і ароматно.