Соковита і ароматна смажена печінка за особливим рецептом

Такої печінки ви ще не куштували, за цим рецептом вона готується зі смаженою цибулею. Сам овоч під час приготування не можна обертати або перемішувати, це збереже якість страви. З такою печінкою ви можете обирати будь-який гарнір, все одно буде смачно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Інгредієнти:

  • Печінка куряча — 500 г;
  • Цибуля — 2 шт.;
  • Борошно — 5 ст. л.;
  • Соняшникова олія (для смаження);
  • Сіль (на смак).

Приготування:

  1. Ріпчасту цибулю потрібно очистити від лушпиння, а потім подрібнити ножем цільцями. Помістити на сковороду з рослинною олією та смажити на повільному вогні. 
  2. Ретельно промити печінку під проточною водою, а потім очистити від плівки. Потім печінку нарізаємо на маленькі шматки. 
  3. Додати до пшеничного борошна сіль та ретельно все перемішати. Печінку слід обваляти в борошні, а потім викласти на сковороду до цибулі. Ні в якому разі страву не перемішувати.
  4. Печінку смажити з різних боків по 1 хвилині, при цьому цибулю не чіпати.
  5. Смажити доти, поки не перестане виділятися кров. В кінці приготування перемішуємо цибулю з печінкою протягом 20 секунд та знімаємо з вогню.

Смачного!

Не вдається скопіювати.