Помідори «По-польськи»! Пошкодувала, що в минулому році так мало закрила
Смачна закуска з маринованих помідорів із зеленню і часником.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- помідори;
- цибуля;
- кріп і петрушка;
- часник;
- цукор, 3 ст.л;
- сіль, 1 ст.л;
- олія соняшникова, 1 ст.л на 1 л банку;
- оцет 9%, 1 ст.л на 1 л банку.
Процес приготування
Помідори і цибулю, зелень беріть в довільному об’ємі, також і часник – любите погостріше, додавайте більше.
Важливо: рецепт даний на 3 півлітрові баночки.
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, помідори часточками, зелень січемо, часник подрібнюємо зручним для вас методом.
На дно банки укладаємо шар цибулі, потім зелень і посипаємо часником.
Укладаємо далі помідори і повторюємо знову всі шари.
Самий останній шар – це зелень і цибуля.
Ставимо воду на плиту, всипаємо сіль і цукор, доводимо до кипіння.
У кожну банку наливаємо по ложці оцту і олії, вливаємо киплячий маринад, закручуємо кришками.
Перевертаємо, вкутуємо і залишаємо до повного охолодження.