Помідори «По-польськи»! Пошкодувала, що в минулому році так мало закрила

Смачна закуска з маринованих помідорів із зеленню і часником.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • помідори;
  • цибуля;
  • кріп і петрушка;
  • часник;
  • цукор, 3 ст.л;
  • сіль, 1 ст.л;
  • олія соняшникова, 1 ст.л на 1 л банку;
  • оцет 9%, 1 ст.л на 1 л банку.

Процес приготування

Помідори і цибулю, зелень беріть в довільному об’ємі, також і часник – любите погостріше, додавайте більше.

Важливо: рецепт даний на 3 півлітрові баночки.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями, помідори часточками, зелень січемо, часник подрібнюємо зручним для вас методом.

На дно банки укладаємо шар цибулі, потім зелень і посипаємо часником.

Укладаємо далі помідори і повторюємо знову всі шари.

Самий останній шар – це зелень і цибуля.

Ставимо воду на плиту, всипаємо сіль і цукор, доводимо до кипіння.

У кожну банку наливаємо по ложці оцту і олії, вливаємо киплячий маринад, закручуємо кришками.

Перевертаємо, вкутуємо і залишаємо до повного охолодження.

Не вдається скопіювати.