Печиво “горіхова насолода”: випікаю і розрізаю. Ділюся рецептом
Сьогодні хочу поділиться рецептом печива “горіхова насолода”, печиво не просто виходить смачним, а дуже смачним. Особливо оцінять любителі солоденького з горішками. Для приготування не знадобиться ні міксер, ні віночок.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Борошно – 300 гр.
- Розпушувач – 1 ч.л.
- Цукор – 120 гр.
- Ванільний цукор – 2 ч.л.
- Вершкове масло – 130 гр.
- Яйця – 2 шт.
- Сіль – 1/4 ч.л.
Для горіхової начинки:
- Волоський горіх – 500 гр. (або інші)
- Вершкове масло – 180 гр.
- Цукор – 160 гр.
- Мед – 2 ст.л.
- Вода – 1 ст.л.
Покроковий процес приготування:
До борошна додаємо розпушувач, цукор, ванільний цукор, сіль – все перемішуємо і розбиваємо 2 яйця.
Додаємо м’яке вершкове масло і замішуємо тісто.
Розподіляємо тісто на стандартний лист від духовки.
Волоські горіхи подрібнюємо блендером.
В каструлю кладемо мед, цукор, 1 ст.л. води, вершкове масло – розтопити. Як маса почне закипати прибираємо з вогню і додаємо горішки.
Отриману горіхову масу розподіляємо по тісту.
Випікаємо в духовці при температурі 180 градусі 20-25 хвилин.
Розрізаємо на порційні шматочки і печиво готове.