Паска на жовтках. Неймовірно смачна і пухка
Ця паска виходить з першого разу, вона пишна, м’яка та дуже смачна. Приготувати паску на жовтках досить легко, на вигляд вона яскраво жовтого кольору, завдяки жовткам.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Сім’я і дім
Інгредієнти:
- 2 л молока
- 400-500 г масла
- 2 л банки цукру
- 300 г дріжджів
- 30-40 жовтків
- 10 яєць
- борошно
- ванілін
- 100 г олії
- 0,5 г родзинок
Збити 30-40 жовтків, 10 яєць і цукор. Залишити на деякий час. Додати борошно і усі інші інгредієнти, залишити на дві години. Потім додати 100 г олії і 0,5 г родзинок, ванілін, усе ще раз вимішати. Випікати до готовності. Полити сиропом.
Сироп:
- 200 г цукру
- 0,5 скл води
- сік цедри з лимона
- кілька крапель ромової есенсії
Рецепт і фото: Надія Хринюк