Паска на жовтках. Неймовірно смачна і пухка

Ця паска виходить з першого разу, вона пишна, м’яка та дуже смачна. Приготувати паску на жовтках досить легко, на вигляд вона яскраво жовтого кольору, завдяки жовткам.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Сім’я і дім

Інгредієнти:

  • 2 л молока
  • 400-500 г масла
  • 2 л банки цукру
  • 300 г дріжджів
  • 30-40 жовтків
  • 10 яєць
  • борошно
  • ванілін
  • 100 г олії
  • 0,5 г родзинок

Збити 30-40 жовтків, 10 яєць і цукор. Залишити на деякий час. Додати борошно і усі інші інгредієнти, залишити на дві години. Потім додати 100 г олії і 0,5 г родзинок, ванілін, усе ще раз вимішати. Випікати до готовності. Полити сиропом.

Сироп:

  • 200 г цукру
  • 0,5 скл води
  • сік цедри з лимона
  • кілька крапель ромової есенсії

Рецепт і фото: Надія Хринюк