Макарони по-флотськи: як в дитинстві

А пам’ятаєте, як у дитинстві мама готувала макарони по-флотськи? Мені здається в той момент це була найсмачніша страва в моєму житті. Макарони виходять дуже апетитні, а готуються неймовірно просто.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 200 грам макаронів
  • 700 грам фаршу
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 2 помідори
  • 50 мілілітрів соняшникової олії
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати макарони по-флотськи

Цибулю нарізаємо кубиком, подрібнюємо часник.

У сковорідку наливаємо олію, нагріваємо і кладемо цибулю з часником. Обсмажуємо до золотистого кольору.

Помідори розрізаємо на 2 частини і натираємо на грубій терці. Додаємо до обсмаженої цибулі фарш, все перемішуємо і тушкуємо до готовності.

Макарони відварюємо до готовності.

До фаршу додаємо помідори і макарони. Все перемішуємо, готуємо декілька хвилин і подаємо до столу.