Тісто незрівнянне: фаворит серед пирогів! Готова пекти кожен день
Такий заливний пиріг з рибою з манки – це просто, швидко і смачно. Рецепт мені подобається тим, що тісто завжди рівномірно пропікається, виходить м’яким і ніжним, відмінно поєднується з різними начинками.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадницяя
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 2 шт;
- майонез, 3 ст.л;
- сметана, 100 г;
- манна крупа, 4 ст.л;
- борошно, 60 г;
- сіль щіпка;
- розпушувач, 1 ч.л
Для заливки необхідно :
- яйце, 1 шт;
- майонез, 2 ст.л;
- сметана, 50 г;
- гірчиця, 1 ч.л;
- борошно, 1 ст.л;
- сіль перець.
Для начинки потрібно:
- будь-яка консервована риба, 1 б;
- цибуля, 1 шт;
- зелень, пучок;
- сир, 50 г4
- сіль перець;
- яйця варені, 3 шт.
Процес приготування
Сметану змішуємо з манною крупою і залишаємо на 20 хвилин.
Руби подрібнюємо виделкою.
Цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо на олії.
Зелень дрібно ріжемо. Яйця ріжемо кубиками.
Змішуємо рибу з зеленню, цибулею і яйцями.
Для заливки змішуємо всі інгредієнти і перемішуємо до повної однорідності.
У манку зі сметаною додаємо яйця, майонез, борошно, розпушувач, все решту продуктів для тіста і вимішуємо.
У силіконову форму викладаємо тісто, рівномірно викладаємо начинку і посипаємо тертим сиром.
Заливаємо заливкою пиріг.
Запікаємо при 180 градусах близько 30 – 45 хвилин.
Сиром годі й посипати, але з ним смачніше.
Пиріг дуже смачний, як в гарячому, так і в холодному вигляді.