Тісто незрівнянне: фаворит серед пирогів! Готова пекти кожен день

Такий заливний пиріг з рибою з манки – це просто, швидко і смачно. Рецепт мені подобається тим, що тісто завжди рівномірно пропікається, виходить м’яким і ніжним, відмінно поєднується з різними начинками.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадницяя

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця, 2 шт;
  • майонез, 3 ст.л;
  • сметана, 100 г;
  • манна крупа, 4 ст.л;
  • борошно, 60 г;
  • сіль щіпка;
  • розпушувач, 1 ч.л

Для заливки необхідно :

  • яйце, 1 шт;
  • майонез, 2 ст.л;
  • сметана, 50 г;
  • гірчиця, 1 ч.л;
  • борошно, 1 ст.л;
  • сіль перець.

Для начинки потрібно:

  • будь-яка консервована риба, 1 б;
  • цибуля, 1 шт;
  • зелень, пучок;
  • сир, 50 г4
  • сіль перець;
  • яйця варені, 3 шт.

Процес приготування

Сметану змішуємо з манною крупою і залишаємо на 20 хвилин.

Руби подрібнюємо виделкою.

Цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо на олії.

Зелень дрібно ріжемо. Яйця ріжемо кубиками.

Змішуємо рибу з зеленню, цибулею і яйцями.

Для заливки змішуємо всі інгредієнти і перемішуємо до повної однорідності.

У манку зі сметаною додаємо яйця, майонез, борошно, розпушувач, все решту продуктів для тіста і вимішуємо.

У силіконову форму викладаємо тісто, рівномірно викладаємо начинку і посипаємо тертим сиром.

Заливаємо заливкою пиріг.

Запікаємо при 180 градусах близько 30 – 45 хвилин.

Сиром годі й посипати, але з ним смачніше.

Пиріг дуже смачний, як в гарячому, так і в холодному вигляді.